Revista de disseny
Revista de disseny
Joc De Fusta

BlindBox

Joc De Fusta BlindBox és un joc de fusta que combina trencaclosques amb jocs de memòria i que reforça els sentiments com l’oïda i el toc. És un joc basat en torns per a dos jugadors. El jugador que recull els seus propis marbres abans que guanyi l'altre jugador. Els jugadors horitzontals es mouen pels jugadors per alinear els forats al mig d’ells per crear camins verticals per caure els marbres. El joc requereix capacitats de pensament estratègic per bloquejar el vostre oponent, un bon record per als moviments correctes i una gran atenció per tal d’indicar on el vostre els marbres es desplacen a.

Nom del projecte : BlindBox, Nom del dissenyador : Ufuk Bircan Özkan, Nom del client : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Joc De Fusta

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.