Revista de disseny
Revista de disseny
Àrea Comercial I Sala D'espera Vip

Commercial Area, SJD Airport

Àrea Comercial I Sala D'espera Vip Aquest projecte s’uneix a la nova tendència del disseny verd aeroports al món, incorpora botigues i serveis dins del terminal i fa que el passatger visqui una experiència durant la seva instància. GREEN Airport Design Trend incorpora espais d’un disseny aeroportuari més ecològic i sostenible, la totalitat de l’espai comercial està il·luminada per la llum natural gràcies a una façana de vidre monumental que dóna a la pista. El VIP Lounge es va dissenyar tenint en compte un concepte de cel·lular orgànic i avantguardista. La façana permet la privadesa a l’habitació sense bloquejar la vista a l’exterior.

Nom del projecte : Commercial Area, SJD Airport, Nom del dissenyador : sanzpont [arquitectura], Nom del client : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Àrea Comercial I Sala D'espera Vip

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.