Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel L’animació hauria de ser un model d’ampli abast que doni orientació a totes i totes les parts de l’hotel. Diverses zones comunes, com ara el vestíbul, les sales de conferències, el restaurant principal, el gimnàs i el centre de fitness, el bany turc i els banys turcs VIP, les sales de massatges. , el saló executiu, la piscina, les sales de descans i, a més, les habitacions estàndard, les suites, la suite presidencial es va modelar en 4 mesos. Totes les àrees modelades es van convertir en una animació de 4,30 segons de 6750 fotogrames després d'un seixanta dies de procés. Aquesta animació es va convertir en un element important a la introducció de Sheraton Bursa.

Nom del projecte : Sheraton Bursa, Nom del dissenyador : Ayhan Güneri, Nom del client : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.