Revista de disseny
Revista de disseny
L’Alimentador Alimentari

Food Feeder Plus

L’Alimentador Alimentari El Food Feeder Plus no només ajuda els nens a menjar sols, sinó que també significa més independència per als pares. Els bebès poden contenir-se, mamar-se i mastegar-los després que hagin triturat el menjar elaborat pels pares. El Food Feeder Plus compta amb un sac de silicona més gran i flexible per satisfer la gana creixent dels nadons. És una alimentació essencial que permet als més petits explorar i gaudir d’aliments sòlids frescos de forma segura. No cal purificar els aliments. Simplement poseu el menjar al sac de silicona, tanqueu el bloqueig instantani i els nadons podran gaudir de l’autoalimentació amb menjar fresc.

Nom del projecte : Food Feeder Plus, Nom del dissenyador : Kidsme, Nom del client : kidsme.

Food Feeder Plus L’Alimentador Alimentari

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.