Revista de disseny
Revista de disseny
Les Instal·lacions D’Esbarjo

Winter under the roof

Les Instal·lacions D’Esbarjo A Astana no hi ha activitats d'esquí de relleu de muntanya. Per a les activitats de muntanya i preparar-se per competir en esquí alpí es va inventar un objecte anomenat centre d'esquí cobert. Ofereix tres tipus de senders per a diferents habilitats de propietat de l’esquí. Disseny dissenyat per a espectadors per veure esdeveniments esportius. Hotel dissenyat per a atletes estrangers i centre de visitants. A la façana reflecteix la idea del congost de la muntanya cobert de neu. El centre de suport queda pendent i s'assembla a icicles. La idea d’aquest centre tenia com a objectiu promoure l’esquí a Kazakhstan.

Nom del projecte : Winter under the roof, Nom del dissenyador : Ozimuk Tatyana, Nom del client : The diploma project.

Winter under the roof Les Instal·lacions D’Esbarjo

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.