Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

Territoria Festival

La Identitat Corporativa La identitat d’un VIIIè Festival d’Art Contemporani "Territòria". El festival presenta obres originals i experimentals d’art contemporani en diversos gèneres. L'objectiu era marcar la identitat del festival i desenvolupar-ne l'interès entre el públic objectiu, per crear una estructura organitzativa fàcilment adaptable als nous temes. La idea bàsica era la interpretació de l'art contemporani com una perspectiva diferent del món. Així ha aparegut l'eslògan "Art des d'una perspectiva diferent" i la seva realització gràfica.

Nom del projecte : Territoria Festival, Nom del dissenyador : Oxana Paley, Nom del client : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival La Identitat Corporativa

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.