Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Kalamis Liman Restaurant

Restaurant El restaurant Kalamis Liman va ser dissenyat per Atölye A Architecture. Es necessitava una pel·lícula d’animació per a la presentació del projecte. L’objectiu de la pel·lícula d’animació preparada per Ayhan Güneri Architects, va ser el realisme del restaurant reflectit. La fase de modelització del període Kalanis Liman Restaurant, que consta de 1600 quadrats de 64 segons d’animació fins a la representació, s’ha completat en 800. hores.Projecte de presentació preparat per a programes d’animació, 3dsmax, radiografies; S'ha utilitzat un maquinari d'estació de treball per RAM de 16 GB de 16 nuclis de 48 GB.

Nom del projecte : Kalamis Liman Restaurant, Nom del dissenyador : Ayhan Güneri, Nom del client : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restaurant

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.