Revista de disseny
Revista de disseny
El Marcatge Identitari Islàmic

Islamic Identity

El Marcatge Identitari Islàmic El concepte del projecte de marca posa de manifest l’híbrid de l’ornamentació tradicional islàmica i el disseny contemporani. A mesura que el client estava unit als valors tradicionals, encara estava interessat en el disseny contemporani. Per tant, el projecte es basava en dues formes bàsiques; el cercle i el quadrat. Aquestes formes es van utilitzar per destacar el contrast entre la combinació de patrons islàmics tradicionals i el disseny contemporani. Cada unitat del patró es va utilitzar una vegada per donar a la identitat una manifestació sofisticada. El color platejat s’utilitzava per emfasitzar l’aspecte contemporani.

Nom del projecte : Islamic Identity, Nom del dissenyador : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nom del client : Lama Ajeenah.

Islamic Identity El Marcatge Identitari Islàmic

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.