Revista de disseny
Revista de disseny
El Cartell Publicitari

Amal Film Festival

El Cartell Publicitari El cartell es va inspirar en la festa alegre als festivals. El disseny va ser creat per abastar i celebrar les diferències existents en la rica cultura espanyola. Com que Espanya és un país multicultural ric en la seva història i identitat, el cartell va ser dissenyat per posar en relleu l’esperança entre europeus i àrabs, musulmans i cristians. El projecte es va dissenyar a l'estudi Barnbrook, Londres, Regne Unit. Es va trigar 1 setmana a dissenyar el pòster. Els colors, el tipus i els símbols utilitzats es van inspirar en la intersecció entre les cultures espanyoles i àrabs.

Nom del projecte : Amal Film Festival, Nom del dissenyador : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Nom del client : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival El Cartell Publicitari

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.