Revista de disseny
Revista de disseny
Obres D’Art

Arabic Calligraphy

Obres D’Art Aquests són exemples d'un art de cal·ligrafia àrab contemporània practicat per un artista omani, el doctor Salman Alhajri, professor ajudant d'Art i disseny de la Universitat Sultan Qaboos. Explica les característiques estètiques de la cal·ligrafia àrab com a icona única de l’art islàmic. Salman va establir la seva pràctica, manualment en la cal·ligrafia àrab com a tema principal el 2006. El 2008 va començar a utilitzar tecnologies digitals i gràfiques, és a dir, software gràfic (basat en vector) i programes d'escriptura àrab, per exemple, "Kelk", des de llavors Alhajri va desenvolupar un estil únic. en aquest corrent d'art.

Nom del projecte : Arabic Calligraphy , Nom del dissenyador : Salman Alhajri, Nom del client : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Obres D’Art

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.