Revista de disseny
Revista de disseny
La Planta Gran Il·luminada

Divine

La Planta Gran Il·luminada Es tracta d’una olla lleugera gran, feta d’una o dues peces de plàstic opal. L’olla no té cap fons. Per tant, el poseu al voltant d’un arbre en creixement. I fixeu les vores juntes mitjançant "panys ràpids". A la part inferior hi ha una llum LED que dóna llum a l'olla i a un arbre i a un sobrer. La diferència principal per als altres és que situeu això al voltant d’un arbre en creixement. No poses un arbre per créixer allà.

Nom del projecte : Divine, Nom del dissenyador : Ari Korolainen, Nom del client : Adessin Oy.

Divine La Planta Gran Il·luminada

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.