Revista de disseny
Revista de disseny
Tamboret

Meline

Tamboret La melina és una femta innovadora amb emmagatzematge. El seu disseny mínim presenta una prestatgeria i un punxó per penjar una jaqueta i una bossa. La prestatgeria és ideal per guardar les eines i objectes dels estudiants i s'estén cap a l'exterior per tal que alguns articles siguin de fàcil accés. És lleuger amb un marc de fusta dura i seients / prestatges laminats. El disseny està influït per l'estil DeStijl. La melina és un tamboret fiable, un tamboret que podeu anomenar "un amic".

Nom del projecte : Meline, Nom del dissenyador : Eliane Zakhem, Nom del client : E Zakhem Interiors.

Meline Tamboret

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.