Revista de disseny
Revista de disseny
El Seient De Terra

Fractal

El Seient De Terra Inspirat en origami, Fractal mira a través de plecs i plecs per crear una superfície flexible que s’adapti al nostre cos i a les nostres activitats d’una manera ràpida i senzilla. És un seient de feltre de forma quadrada que no inclou cap reforç ni suport addicional, tan sols amb la seva tecnologia pot donar suport al nostre cos quan descansa. Permet molts usos: com a pouf, un seient, una cadena llarga i, ja que és un mòdul, es pot muntar amb d’altres per crear configuracions d’habitació diferents.

Nom del projecte : Fractal, Nom del dissenyador : Andrea Kac, Nom del client : KAC Taller de Diseño.

Fractal El Seient De Terra

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.