Revista de disseny
Revista de disseny
Botiga

Family Center

Botiga Hi ha algunes raons per les quals vaig tancar la llarga paret frontal (30 metres). Una, era que l’elevació de l’edifici existent era realment desagradable, i no tenia permís per tocar-la. En segon lloc, en tancar la façana frontal, vaig obtenir 30 metres d'espai de paret al seu interior. Segons el meu estudi d’estadístiques d’observació diària, la majoria de compradors van optar per entrar a la botiga només per curiositat i per veure què passa darrere d’aquesta façana de formes curioses.

Nom del projecte : Family Center, Nom del dissenyador : Ali Alavi, Nom del client : Ali Alavi design.

Family Center Botiga

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.