Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada De Taula

M.T.F. ( My True Friend)

La Làmpada De Taula La singularitat de la làmpada MTF (My True Friend) en forma de gos és que, en primer lloc, pot adaptar-se a gairebé qualsevol decoració, des de la alegre i càlida habitació dels nens i acabant amb una oficina de treball oficial freda. En segon lloc, té una combinació única de materials: fusta, plàstic, metall, vidre que crea un estil de fusió. La tercera característica única és que no totes les làmpades poden tenir un braç pivot amb 360 graus i inclinar lliure des de qualsevol angle. A més, la nostra làmpada ofereix una possibilitat de fixació rígida amb els còmodes panys ergonòmics.

Nom del projecte : M.T.F. ( My True Friend), Nom del dissenyador : Taras Zheltyshev, Nom del client : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) La Làmpada De Taula

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.