Revista de disseny
Revista de disseny
La Porta Giratòria Ventilada

JPDoor

La Porta Giratòria Ventilada JPDoor és una porta pivot fàcil d’utilitzar que es fusiona amb el sistema de finestres jalousie que ajuda a crear un flux de ventilació i alhora estalviar espai. El disseny consisteix en acceptar reptes i resoldre'ls amb exploracions, tècniques i creences individuals. No hi ha cap concepte correcte o equivocat, és molt subjectiu. Tot i que els dissenys excel·lents compleixen les necessitats i necessitats dels usuaris finals o tenen un gran impacte en la comunitat. El món està ple d’enfocaments de disseny diferents a tots els racons i, per tant, no renunciï a explorar, “estigueu fams, quedeu ximples: Steve Job”.

Nom del projecte : JPDoor, Nom del dissenyador : Jerome Thia, Nom del client : Exuidea Design.

JPDoor La Porta Giratòria Ventilada

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.