Revista de disseny
Revista de disseny
La Decoració De L’Ampolla

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

La Decoració De L’Ampolla L’or brillant “vodka lituà. Black Edition ”va heretar la seva mirada exclusiva de l’art popular lituà. El rombe i l’arengada, combinats a partir de quadrats petits, són patrons molt habituals en l’art popular lituà. Tot i que la referència a aquests motius nacionals va adquirir formes més modernes, les misterioses reflexions passades es van transformar en art modern. Els colors daurats i negres predominen destaquen l'excepcional procés de filtració del vodka a través de filtres de carbó i daurat. Això és el que converteix el “Gold vodka lituà. Black Edition ”tan delicada i cristal·lina.

Nom del projecte : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Nom del dissenyador : Asta Kauspedaite, Nom del client : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition La Decoració De L’Ampolla

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.