Revista de disseny
Revista de disseny
El Transport Avançat

Fiaker 2.0

El Transport Avançat A moltes ciutats, les visites tradicionals amb autocar tenen un gran problema en el cas de la deixalleria dels cavalls. Com a primer requisit essencial, Fiaker 2.0 resol la contaminació al carrer produïda per les rutes en autocar a les ciutats. Més endavant es desenvolupa un disseny específic per a un transport de cavalls, seguint les cabines clàssiques en la seva estètica formal tot i tenir una forma moderna i actualitzada. El repte és presentar un concepte contemporani i ecològic, tot transmetent la sensació típica d’una excursió en autocar. L’objectiu principal és fer les atraccions en autocar més atractives per als clients mitjançant un disseny innovador.

Nom del projecte : Fiaker 2.0, Nom del dissenyador : Michael Hofbauer, Nom del client : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 El Transport Avançat

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.