Revista de disseny
Revista de disseny
La Marca Interior Corporativa

Wellness and DaySPA

La Marca Interior Corporativa Una instal·lació de spa de dia pensada per estimular el client a l’arribada, ajudant una transcendència immediata d’una rutina urbana diària a un espai d’elevació física i espiritual. El concepte de marca s'aplica al volum paramètric del sostre i les parets, que, com les obertures naturals de la cova, permet que la llum natural inunda les oficines i les zones de comptabilització que hi ha al darrere. Els dos mòduls de recepció estan daurats en fulles de coure que s’assemblen a dues pedres semiprecioses a facetes. El plantejament del disseny és una metàfora de la bellesa interior que necessita un perfeccionament per ser revelada.

Nom del projecte : Wellness and DaySPA, Nom del dissenyador : Helen Brasinika, Nom del client : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA La Marca Interior Corporativa

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.