Revista de disseny
Revista de disseny
Lavabo Doble

4Life

Lavabo Doble El lavabo doble 4Life té lloc als banys amb una forma sòlida i un funcionament funcional. El lavabo està dissenyat per oferir al seu usuari l'oportunitat d'utilitzar el producte com a conca única i doble conca alhora. En ús únic de conca, el producte proporciona una gran superfície de prestatgeries Si es fa un doble ús, es cancel·la la prestatgeria i es forma una nova conca i d’aquesta manera la conca pot ser utilitzada per dues persones alhora. Si cancel·leu l'aspecte de la prestatgeria, la prestatgeria que no s'utilitza més es pot utilitzar com a prestatgeria en mobles de bany amb elements de muntatge proporcionats quan se sol·liciti.

Nom del projecte : 4Life, Nom del dissenyador : SEREL Seramic Factory, Nom del client : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Lavabo Doble

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.