Revista de disseny
Revista de disseny
La Paella Wc Penjada A La Paret

4Life

La Paella Wc Penjada A La Paret El recipient de vàter de 4life es desenvolupa al bany amb la seva forma sòlida i l’ús funcional com a nova imatge de domini característic. El bol de vàter respectuós amb el medi ambient impressiona tant per la seva estètica com pel seu respecte a la natura ... L'enfocament general del disseny de la coberta de seients Slim de conjunts de seients de vàter de mecanisme de bloqueig fàcilment desmuntables són els botons de control de funcions que s'han d'introduir a la part interior del conjunt de coberta. Els botons que es posen en contacte amb l'usuari es col·loquen sobre les zones que més difícil embrutar, de manera que això proporciona un avantatge addicional pel que fa a la higiene.

Nom del projecte : 4Life, Nom del dissenyador : SEREL Seramic Factory, Nom del client : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life La Paella Wc Penjada A La Paret

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.