Revista de disseny
Revista de disseny
El Lavabo

Serel Wave

El Lavabo El lavabo SEREL Wave ocupa el seu lloc en banys moderns amb les seves línies nominatives, solucions funcionals i una qualitat impressionant. SEREL Lavabo ondulat; mentre que canvia la percepció actual del lavabo doble amb la seva forma única de bol, també inclou l’ús d’adults i nens juntament amb la seva forma estètica. A més de l'ús com a conca infantil, ofereix funcions per a l'ablucció i neteja de sabates que s'utilitzen en la cultura de l'Islam. El plantejament general en el disseny del lavabo és el modernisme i el funcionalisme. Aquest plantejament afecta el disseny tan important.

Nom del projecte : Serel Wave, Nom del dissenyador : SEREL Seramic Factory, Nom del client : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave El Lavabo

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.