Revista de disseny
Revista de disseny
La Bicicleta Elèctrica

Silence

La Bicicleta Elèctrica Silence és un nou concepte de control de bicicletes. Va ser dissenyat per tenir un òrgan sensorial propi on Karl H Studio utilitzava 4 tecnologies, radar, LED, detectors i ordinador. El silenci pot indicar l'estat actual a qualsevol motorista segons les seves pròpies condicions d'equitació. Sincerament, Karl Huang va dissenyar Silence per fer una bicicleta que es dediqui als amics amb deficiències auditives que els ajudin a evitar el perill. Fins i tot es troben en un món tranquil i sense sons, encara tenen els drets de gaudir de les passejades sense seguretat i amb seguretat.

Nom del projecte : Silence, Nom del dissenyador : Yi-Sin Huang, Nom del client : Karl H Studio .

Silence La Bicicleta Elèctrica

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.