Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos Compostables

cellulose net tube

Els Envasos Compostables Una paperera d'escombraries de la mida d'Alemanya està a la deriva al Pacífic. L'ús d'embalatges biodegradables no només limita el desguàs dels recursos fòssils, sinó que també permet que les substàncies biodegradables entrin a la cadena de subministrament. El Verpackungszentrum Graz ha fet un pas en aquesta direcció desenvolupant xarxes tubulars amb fibres de cel·lulosa modables compostables per l’aprimament dels boscos domèstics. Les xarxes van aparèixer per primera vegada a les prestatgeries del supermercat de Rewe Àustria el desembre del 2012. Només Rewe es pot estalviar 10 tones de plàstic, simplement canviant l’envàs per a patates, cebes i cítrics orgànics.

Nom del projecte : cellulose net tube , Nom del dissenyador : Verpackungszentrum Graz, Nom del client : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Els Envasos Compostables

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.