Revista de disseny
Revista de disseny
El Vàter

Versus

El Vàter La nostra vida és una recerca interminable de plaer i comoditat. Cadascú de nosaltres està intentant trobar el millor equilibri entre funcionalitat i disseny i si volem que el producte sigui econòmic, això ho fa encara més difícil. Amb el meu wc acoblat estava intentant trobar aquest equilibri exactament. Combina nous enfocaments i tecnologies per augmentar l'eficiència, estalviar aigua i materials i, al mateix temps, totes aquestes coses bones s'amaguen sota un disseny atrevit, monòlit i extravagant.

Nom del projecte : Versus, Nom del dissenyador : Vasil Velchev, Nom del client : MAGMA graphics.

Versus El Vàter

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.