Revista de disseny
Revista de disseny
Papereria

Cubix

Papereria Papereria en forma de cub, inclosa caixa per a clips de paper, caixa per a adhesius i porta de bolígrafs. La idea principal de Cubix és crear un "caos organitzat". Ningú no té cap secret que l’ordre laboral sigui molt important. Tot i això, a moltes persones els agrada l’anomenat desastre creatiu. La solució d'aquesta petita contradicció va ser la base del concepte de Cubix. A causa de l’elasticitat de les varetes vermelles, qualsevol cosa que s’escampi per tota la taula es pot inserir al suport del llapis en qualsevol angle, des de plomes i llapis de totes les mides fins a paper i adhesius.

Nom del projecte : Cubix, Nom del dissenyador : Alexander Zhukovsky, Nom del client : SKB KONTUR.

Cubix Papereria

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.