Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Cafè

Prism

La Taula De Cafè El prisma és una taula que explica una història. Independentment de quin angle mireu aquesta taula, us mostrarà alguna cosa nova. Com un prisma refractant la llum: aquesta taula pren línies de color, que surten d’una sola barra i les transforma a través del seu marc. Al teixir i retorçar la seva geometria lineal, aquesta taula es transforma de punt en punt. El laberint de barrejar colors crea superfícies que es fonen entre si per formar un tot. El prisma té un minimalisme en la seva forma i funció, tot i que combinat amb una geometria complexa dins d'ella, revela alguna cosa inesperada i, per suposat, una mica incomprensible.

Nom del projecte : Prism, Nom del dissenyador : Maurie Novak, Nom del client : MN Design.

Prism La Taula De Cafè

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.