Revista de disseny
Revista de disseny
El Senyal De Trànsit

Don Luis

El Senyal De Trànsit “Molts països han començat a implementar polítiques per fomentar la caminada com a manera important de transport. El risc de vianants s’incrementa quan el disseny de la calçada no planifica i proporciona mecanismes de control de trànsit que separen els vianants dels vehicles. Els cracs de trànsit, en general, s'estimaran entre un 1 i 2% del producte nacional brut "(OMS). Don Luis és un senyal de trànsit 3D que s’uneix a una línia groga 2D pintada a la vorera per evitar que el vianant creués el carrer en un lloc diferent de la zebra. Dissenyat amb una anàlisi sociocultural i no només a partir de pautes estètiques.

Nom del projecte : Don Luis, Nom del dissenyador : CasBeVilla Team, Nom del client : CasBeVilla Team.

Don Luis El Senyal De Trànsit

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.