Revista de disseny
Revista de disseny
Els Mobles De Bany

Valente

Els Mobles De Bany La col·lecció de banys Valente, inspirada en les pedres precioses de la natura, ofereix el luxe de dissenyar el seu bany i personalitzar l’espai amb diversos usos disponibles. Des que cada pedra preciosa a la naturalesa és única, tots els mobles de la col·lecció Valente tenen mides diferents i colors.L’objectiu d’aquests elements dissenyats en diferents mides i colors és aportar la bellesa celestial de la natura als nostres banys i aportar un ritme, dinamisme als banys.

Nom del projecte : Valente, Nom del dissenyador : Isvea Eurasia, Nom del client : ISVEA.

 Valente Els Mobles De Bany

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.