Revista de disseny
Revista de disseny
Joc De Taula

Boo!!

Joc De Taula Boo !! és un gran joc de taula que està previst que inclogui qualsevol activitat per animar una festa d’aniversari, però amb una visió horroritzada. Està dissenyat com una petita caixa descomponible que empresona tots els fantasmes del món. A l'interior de la petita caixa, hi ha un gran joc de jocs al voltant del qual tots els nens de la festa poden reunir-se i jugar còmodament. El límit d’edat mínima del grup objectiu s’estableix en 6 anys i més, Boo !! Està dissenyat com una sèrie de paviments en un camí embruixat que acull diverses aventures i zones d’activitat.

Nom del projecte : Boo!!, Nom del dissenyador : Gülru Mutlu Tunca, Nom del client : 2GDESIGN.

Boo!! Joc De Taula

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.