Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema Automoció Configurable Pel Client

Supercar System

El Sistema Automoció Configurable Pel Client Supercar System és un vehicle de lleure que es pot configurar fàcilment pel client per satisfer els seus canvis de rendiment, estil i desitjos pressupostaris. El client pot configurar i tornar a configurar el seu vehicle de maneres grans i petites sense necessitat d’eines ni habilitats especials, el sistema Supercar System democratitzant les decisions de disseny allunyades del fabricant i en mans del client on pertanyin. Posar al client a càrrec del disseny i de l’especificació crea un producte sostenible que mitiga l’obsolescència prevista de l’OEM. fabricants.

Nom del projecte : Supercar System, Nom del dissenyador : Paolo Tiramani, Nom del client : Supercar System.

Supercar System El Sistema Automoció Configurable Pel Client

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.