Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge Analògic

Kaari

Rellotge Analògic Aquest disseny es basa en un mecanisme analògic standar 24 hores (mà de mitja velocitat hora). Aquest disseny es proporciona amb dos retalls en forma d'arc. A través d'ells es pot veure l'hora i el minut d'inflexió. L’hora d’hora (disc) es divideix en dos segments de colors diferents que, girant, indiquen el temps AM o PM en funció del color que comenci a ser visible. La mà del minut és visible a través de l’arc de radi més gran i determina quina franja de minut correspon als marcs de 0-30 minuts (situats al radi intern de l’arc) i la ranura de 30-60 minuts (situada al radi exterior).

Nom del projecte : Kaari, Nom del dissenyador : Azahara Morales Vera, Nom del client : Azahara Morales Vera.

Kaari Rellotge Analògic

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.