Revista de disseny
Revista de disseny
Fudge I Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge I Toffee L’equilibri entre tradició i modernitat. L’objectiu era dissenyar una gamma de productes única per a una empresa innovadora que es reconstituïsca com a fabricant de rebosteria d’alta qualitat. La solució és una gran embalatge i impressió amb paper calent i un acabat noble i brillant. El concepte fotogràfic es va inspirar en l’estil del pralinés clàssic. Els grups més joves i moderns s’adreçaran als colors i a una tipografia més solta. L’equip de disseny gabriel ha dominat l’acte d’equilibri i el client està satisfet amb l’augment de les vendes.

Nom del projecte : Cavendish & Harvey, Nom del dissenyador : Bettina Gabriel, Nom del client : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge I Toffee

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.