Revista de disseny
Revista de disseny
El Termòstat Domèstic Individual

The Netatmo Thermostat for Smartphone

El Termòstat Domèstic Individual El termòstat per a telèfons intel·ligents presenta un disseny elegant i minimalista, que incompleix els dissenys tradicionals del termòstat. El cub translúcid va de color blanc a un instant. Tot el que heu de fer és aplicar una de les 5 pel·lícules de colors intercanviables a la part posterior del dispositiu. Suau i lleuger, el color aporta un delicat toc d’originalitat. Les interaccions físiques es mantenen al mínim. Un simple toc permet canviar la temperatura mentre que tots els altres controls es fan des del telèfon intel·ligent de l’usuari. La pantalla de tinta E escollida per la seva qualitat inigualable i el consum mínim d'energia.

Nom del projecte : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Nom del dissenyador : Netatmo, Nom del client : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone El Termòstat Domèstic Individual

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.