Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Control De Pacients

Touch Free Life Care

El Sistema De Control De Pacients El llit de vida útil sense tacte està format amb fitxes incrustades per controlar les funcions fisiològiques. Els pacients poden controlar la seva temperatura del matalàs i la posició del llit amb la interfície intuïtiva sense haver de trucar a la infermera per fer aquestes tasques. La infermera també la fa servir aquesta pantalla per mantenir un registre de fàrmacs i líquids administrats que després s'envien a la interfície de l'estació infermera. La interfície de l'estació infermera mostra i alerta sobre els canvis de paràmetres com la temperatura corporal del pacient, la pressió arterial, el patró de son i els nivells d'humitat. Així, es pot estalviar una gran quantitat d'hores de personal amb TVC.

Nom del projecte : Touch Free Life Care, Nom del dissenyador : nikita chandekar, Nom del client : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care El Sistema De Control De Pacients

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.