Revista de disseny
Revista de disseny
Embolcall Multifuncional

Loop

Embolcall Multifuncional Loop és un embolcall multifuncional per al vostre armari o per utilitzar-lo a casa vostra. El bucle és de 240cmx180cm. La superfície i l’estructura del tèxtil Loop està creada 100% a mà, mitjançant una tècnica de teixit de mà que es remunta a molts segles. El tèxtil en bucle és de 93 panells fets a mà, separats per elaborar el conjunt. Loop utilitza un velló 100% d'Alpaca australiana premium. L’alpaca és baixa en al·lèrgens i assegura calor i transpiració. El tèxtil Loop té flexibilitat en forma de drap i, mentre que els seus 93 panells asseguren que és resistent i que tingui un gran rendiment. El bucle està format per fibres naturals, renovables i biodegradables

Nom del projecte : Loop, Nom del dissenyador : Miranda Pereira, Nom del client : Daato.

Loop Embolcall Multifuncional

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.