Revista de disseny
Revista de disseny
El Terminal D’Immigració Automatitzada

CVision MBAS 1

El Terminal D’Immigració Automatitzada MBAS 1 va ser dissenyat per desafiar la naturalesa dels productes de seguretat i minimitzar la intimidació i la por tant en aspectes tecnològics com psicològics. El disseny sembla simpàtic amb línies netes que es combinen perfectament entre escàner i pantalla. La veu i els visuals a la pantalla guien els usuaris per primera vegada que fan un pas a través del procés d’immigració. El coixinet d’escaneig d’empremtes digitals es pot separar per un manteniment fàcil o una substitució ràpida. MBAS 1 és un producte únic que té com a objectiu canviar la manera de traspassar les fronteres, permetent una interacció múltiple d'idiomes i una experiència agradable i no discriminat per als usuaris.

Nom del projecte : CVision MBAS 1, Nom del dissenyador : Prompong Hakk, Nom del client : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 El Terminal D’Immigració Automatitzada

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.