Revista de disseny
Revista de disseny
Cadira

Chair with Belly Button

Cadira La cadira amb Belly Button és una sèrie de cadires lleugeres i portàtils que permet als usuaris utilitzar els espais que els envolten, com ara escales, pis o munts de llibres, per proporcionar una experiència de seient més còmoda. El disseny de cadira redefineix la idea dels seients convencionals, proporcionant opcions de seient inesperades. La imatge de les cadires provenia d’un escenari de somni: un grup de disquetes i formes de fusió que s’escampen en un espai. Es recolzen tranquil·lament contra les parets i a les cantonades dormint com a petits companys. Cada cadira té el botó del ventre propi per donar una mica de joc.

Nom del projecte : Chair with Belly Button, Nom del dissenyador : I Chao Wang, Nom del client : IChao Design.

Chair with Belly Button Cadira

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.