Revista de disseny
Revista de disseny
El Terminal D’Immigració Automatitzada

CVision MBAS 2

El Terminal D’Immigració Automatitzada MBAS 2 va ser dissenyat per desafiar la naturalesa dels productes de seguretat i minimitzar la intimidació i la por tant en aspectes tecnològics com psicològics. El seu disseny reinterpreta elements familiars d’ordinador domèstic per proporcionar un aspecte fàcil d’utilitzar als ciutadans rurals a la vora de la frontera de Tailàndia. La veu i les visuals a la pantalla guien per primera vegada els usuaris pas a pas durant el procés. El to de doble color del tauler d’impressió digital indica clarament les zones d’escaneig. MBAS 2 és un producte únic que pretén canviar la manera de traspassar les fronteres, permetent diversos idiomes i una experiència agradable i no discriminat per a l'usuari.

Nom del projecte : CVision MBAS 2, Nom del dissenyador : Prompong Hakk, Nom del client : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 El Terminal D’Immigració Automatitzada

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.