Revista de disseny
Revista de disseny
El Para-Sol Led

NI

El Para-Sol Led NI està realitzant les expectatives dels mobles de manera que només serveix per a una única funció. Combinant de manera innovadora un para-sol i una torxa de jardí adaptada al mercat de luxe, fa goig a la gent del dia a la nit, al costat de les gandules o al llarg de la vora del riu. Amb l’autoritzador OTC (sensador d’un sol toc) de detecció senzilla, els usuaris poden controlar la brillantor del sistema d’il·luminació de tres canals per separat. L’adopció d’un controlador de 12V de baixa tensió que genera poca calor, NI proporciona una font d’energia eficient per a un sistema amb més de 2000pcs de LED de 0,1 W.

Nom del projecte : NI , Nom del dissenyador : Terry Chow, Nom del client : FOXCAT.

NI  El Para-Sol Led

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.