Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aparell D’Il·luminació

Yazz

L’Aparell D’Il·luminació Yazz és un divertit dispositiu d’il·luminació fet de cables semirígids flexibles que permeten a l’usuari doblegar cap forma o forma que s’adapti al seu estat d’ànim. També inclou un connector connectat que facilita la combinació de més d'una unitat entre si. Yazz també és estèticament atractiu, agradable i econòmic. El concepte derivava de la idea de minimitzar la il·luminació fins als seus aspectes més bàsics com a expressió final de la bellesa sense perdre la seva il·luminació d’impacte estètic ja que el minimalisme industrial és l’art per si mateix.

Nom del projecte : Yazz, Nom del dissenyador : Dalia Sadany, Nom del client : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz L’Aparell D’Il·luminació

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.