Revista de disseny
Revista de disseny
El Para-Sol Led

NI

El Para-Sol Led NI, la innovadora combinació de para-sol i torxa de jardí, és un disseny totalment nou que incorpora l’adaptabilitat dels mobles moderns. Integrant un para-sol clàssic amb un sistema d'il·luminació versàtil, NI Parasol tindrà un paper pioner en la millora de la qualitat de l'entorn del carrer des del matí fins a la nit. El OTC patentat per detectar els dits (dimmer one-touch) permet ajustar fàcilment la brillantor del sistema d’il·luminació de tres canals. El seu controlador de 12V de baixa tensió proporciona un subministrament energètic eficient per al sistema amb més de 2000pcs de LED de 0,1 W, la qual cosa genera molt poca calor.

Nom del projecte : NI , Nom del dissenyador : Terry Chow, Nom del client : FOXCAT.

NI  El Para-Sol Led

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.