Revista de disseny
Revista de disseny
El Para-Sol Led I La Llanterna De Jardí Gran

NI

El Para-Sol Led I La Llanterna De Jardí Gran El flamant NI Parasol redefineix la il·luminació de manera que pugui ser més que un objecte lluminós. Amb una innovadora combinació de para-sol i torxa de jardí, NI té un aspecte elegant al costat de les gandules de la piscina o d’altres zones exteriors, des del matí fins a la nit. El OTC patentat per detectar els dits (dimmer one-touch) permet als usuaris ajustar-se als nivells d’il·luminació desitjats del sistema d’il·luminació de tres canals amb facilitat. NI també adopta un controlador de LED de 12V de baixa tensió que genera molt poca calor, proporcionant una font d’energia eficient per al sistema amb més de 2000pcs de LED de 0,1 W.

Nom del projecte : NI , Nom del dissenyador : Terry Chow, Nom del client : FOXCAT.

NI  El Para-Sol Led I La Llanterna De Jardí Gran

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.