Revista de disseny
Revista de disseny
Joc De Taula

Orbits

Joc De Taula Orbits és un joc de taula inspirat en l'espai que té com a objectiu desenvolupar el pensament estratègic i la coordinació mà-ulls. Millora la intel·ligència lògica, cinestèsica i espacial. El joc ofereix infinites combinacions de combinacions. Les òrbites són adequades per a 2-4 jugadors i persones de 8 anys o més. L’objectiu del joc és estabilitzar totes les corbes d’òrbites sense contactar amb les altres. El moviment correcte és passar la corba per sobre o per sota de la corba estabilitzada anterior. En cas de contacte d'una corba amb una altra, el torn passa al següent jugador. Planifiqueu l'estratègia i no contacteu amb les corbes.

Nom del projecte : Orbits, Nom del dissenyador : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Nom del client : Orbits.

Orbits Joc De Taula

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.