Revista de disseny
Revista de disseny
L'aplicació D'impressió 3D De Disseny De Joguines

ShiftClips

L'aplicació D'impressió 3D De Disseny De Joguines L’aplicació CAD / CAM de Toy Maker ShiftClips és una plataforma de serveis de productes que permet als inventors de 10 o més anys crear i imprimir en 3D les seves pròpies joguines de construcció. La interfície gràfica senzilla de l’aplicació permet als usuaris desenvolupar i editar formularis en una tauleta intel·ligent i seleccionar una sèrie de fixadors o clips de maquinari per integrar-se amb els seus formularis per generar els seus propis jocs de reproducció articulats i reconfigurables. La facilitat d’ús de ShiftClips la converteix en una eina educativa ideal per a processos creatius de disseny i fabricació de productes.

Nom del projecte : ShiftClips, Nom del dissenyador : Wong Hok Pan, Sam, Nom del client : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips L'aplicació D'impressió 3D De Disseny De Joguines

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.