Revista de disseny
Revista de disseny
Comercial I Administratiu

Sina Complex

Comercial I Administratiu Al pla, el projecte va començar el seu treball per un pulmó respiratori que estava en contacte amb l’aire lliure i també gaudia de vegetació per filtre d’aire i es va intentar que aquesta tendència continués a tota la sèrie. També es van formar alguns llocs a diverses altituds per observar la ciutat. Aquests llocs estaven envoltats de closques (vegetació i dissenys) i, totalment, ofereix una visió filtrada d’aquests elements tant per dins com per a l’interior per reduir la intensitat de contaminació física i visual.

Nom del projecte : Sina Complex, Nom del dissenyador : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Nom del client : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Comercial I Administratiu

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.