Revista de disseny
Revista de disseny
Sofà Modular

Cloche Sofa

Sofà Modular El sofà Cloche és un treball que transmet un element de la vida urbana en objectets d'art. Es pot utilitzar com a escultura, llum ambiental o sofà modular. Representa l'evolució del paisatge que desmunta els estàndards estructurals i els elements de materials de construcció establerts, i reemplaça un material trobat en un disseny sofisticat, remodelant un objecte comú en una amalgama significativa. Aquesta peça utilitza objectes que van sobreviure els seus usos originals, van ser rebutjats, recuperats i renovats.

Nom del projecte : Cloche Sofa, Nom del dissenyador : Carlo Sampietro, Nom del client : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Sofà Modular

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.