Revista de disseny
Revista de disseny
El Mantell De Vestir Modern

Le Maestro

El Mantell De Vestir Modern Le Maestro revoluciona la sabata del vestit incorporant un 'taló de matriu' de titani de metall de làser Sintered Direct (DMLS). El "taló matricial" redueix la massa visual de la secció del taló i mostra la integritat estructural de la sabata del vestit. Per complementar l'elegant vamp, s'utilitza pell de cuir alt per al disseny asimètric de la part superior superior. La integració de la secció del taló a la part superior es compon ara en una elegant i refinada silueta.

Nom del projecte : Le Maestro, Nom del dissenyador : Herman Francisco Delos Santos, Nom del client : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro El Mantell De Vestir Modern

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.