Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

10 Year Logo

La Identitat Corporativa El document consistia en crear un logotip que no només reflectís el que fa la llum polaritzant 3M ™, sinó que el comercialitza com a marca premium en làmpades de taula. Utilitzant la idea de superposar els raigs de llum que relaxen els ulls, reflectint l'experiència antireflexió. Els encavalcaments estan dissenyats de manera que es mostri una celebració de focs artificials. El número deu està en contra del gràfic, mostrant la nitidesa dels números en què no hi ha reflexió a causa de la lluentor. Els colors or i plata s’utilitzen per a la sensació de la làmpada, la qualitat i la tecnologia de la marca.

Nom del projecte : 10 Year Logo, Nom del dissenyador : Lawrens Tan, Nom del client : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo La Identitat Corporativa

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.