Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Logotip

Buckets of Love

El Disseny De Logotip Disseny per a una empresa social a Phnom Penh (Alma Café) que ajudi als més necessitats a través de la campanya Buckets of Love. En fer una donació petita, es dóna una galeta amb aliments, oli i necessitats als pobles que ho necessiten. Comparteix el do de l'amor. Aquí la idea era senzilla, presentant les cubetes plenes de cors gràfics que representen l'amor. En retratar-lo desprenent, significa dutxar-se amb els més necessitats amb l’amor ben necessari. La galleda porta una cara somrient que il·lumina no només el receptor, sinó també l’emissor. Un petit gest d’amor fa un llarg camí.

Nom del projecte : Buckets of Love, Nom del dissenyador : Lawrens Tan, Nom del client : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love El Disseny De Logotip

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.